onsdag 7 april 2010

Joyeux paque(E)


Tid har förflutit, den har för vanan att göra det.. Bali var full bliss och inget annat. Massor av lärdomar och nötter att knäcka. Tårar, glädje, hjärta, solsken och dans i olika energier. Vilka upplevelser! Systrar, bröder och yoga. Sång och vattenfall och massor av bus!

Genomgående var all denna underbara Rawfood som svämmade över i Ubud. Inte kunde jag annat än att fastna lite till. Chokladen var en stor del av njutningsfulla stunder och jag känner hur bra jag mår av den där riktiga -enzymkryllande-mörka-livgivande-kvinnliga-sinnliga-kaxiga-mjuka-strålande-chokladen.



Till Öland och Capellagården kom ett födelsedagspaket från RawFoodshop på posten.
När jag öppnade den hittade jag magi! Jag funderade ett tag och kom sedan fram till att det skulle tillverkas praliner+godbitar till påskäggen. Det är lycka att göra egen choklad. Så rent och sprudlande!
Att kunna räkna upp ingredienserna på en hand (+1) där alla är ekologiska, raw och så fulla av kärlek. Det borde vara standard.
  • Kakaosmör, raw
  • Kakao, raw
  • Honung, raw
  • Mandel, Saltå
  • Sesamfrö, Saltå
  • Saffran, Bali
Så, nu ska jag knapra vidare och tänka friska tankar så att förkyldningen släpper lagom till lovet är slut.

Strålande solsken och vårvindar
(E)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...